Hur annonsera/Införda annonser

Här kan du som medlem, utan kostnad,  annonsera körhästrelaterad utrustning (seldon, vagnar, redskap etc)  eller hästar. Både säljes och önskas köpa. Annonser som skickas till MH redaktionen läggs också ut här om inget annat anges, men det går naturligtvis bra att annonsera här utan att annonsen återfinns i MH. Annonstiden är 6 månader och plockas bort när den tiden gått ut. Kontakta hemsidesansvarig om du vill att annonsen ska plockas bort tidigare.

För att annonsera gör så här: Skicka ett mejl till Lars Hellsten <hellstenlasse@gmail.com>, med annonstext och ev bild. Glöm inte ange pris och kontaktuppgifter samt medlemsnummer. Ditt medlemsnummer återfinns på adressetiketten på din medlemstidning,  Moderna Hästkrafter.

Är du företagare och vill annonsera tjänster, kurser etc. ska du istället kontakta Ågrenshuset som har hand om föreningens annonsförsäljning, tel 0660-29 99 58, eller e-post adresser@agrenshuset.se. 

 

Köpes

Åshammarsplog enligt bild. Användes för täckdikning och drogs av två hästar

Johan Rännbäck

Rännbäcka 1

635 37 Ärla

telefon: 073-7171923

Säljes

SJM griplastarvagn från 2007.

Allt fungerar och motorn är lättstartad. Utrustad med ny vinsch med 40m lina och fjärrkontroll.

Prisidé: 120 000:- eller lämpligt bud.

Kontakta Tom Meurling.  073-6813134

Stor Gigg säljes

En stor och helt intakt gigg säljes. Bara att spänna för och köra. Den har stått på mitt museum Får nu inte plats och mina russ är för små för att köra den. Passar en större häst då hjulen är stora. Priset är 2000:- då den är intakt och säljes i Västergötland. Kontakta Lasse Hellsten 070-2577499

Karriol säljes

En helt intakt Karriol från Norge. Då jag numer bara har Russ så är den för stor. Den är för två personer och jätteskön att åka i. På mitt vagnmuseumhar jag redan en Karriol och kör dagligen med en mindre variant. Finns i Västergötland och priset är 2500:-. Kontakta Lasse Hellsten 070-2577499

    Namn:

    E-post: *

    Telefon:

    Meddelande: